Vaučeri za digitalizaciju 2024

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti osiguralo je, ponovno ove godine, bespovratna sredstva za sve one tvrtke i obrte koji žele digitalno unaprijediti svoj posao.

Pročitajte više

Uvođenje eura: dvojni prikaz cijena na web shopu

Počevši od 5. rujna na web trgovinama (web shopovima) i drugim stranicama gdje se prikazuju cijene proizvoda i usluga potrebno je naznačiti u kunama i u eurima.

Pročitajte više

WWW vaučer za mala i srednja poduzeća uz sufinanciranje do 85%

Ministarstvo gospodarstva donosi dobre vijesti za sve kojima treba nova stranica ili redizajn postojeće, odnosno web shop. Uz potpore od 70% do 85%, ovisno o sjedištu, sada je pravo vrijeme za modernizaciju Vašeg internetskog imidža.

Pročitajte više

8 besplatnih resursa za poboljšanje Vaše web stranice

Imate web stranicu za koju mislite da bi mogla funkcionirati bolje? Donosimo Vam 8 besplatnih alata koje možete koristiti bez znanja o programiranju kako bi našli i popravili stvari na Vašoj web stranici.

Pročitajte više

18 značajki kvalitetne web stranice

Svatko može napraviti web stranicu. Ova rečenica podrazumijeva da, ako se uloži malo truda i vremena, mogu se koristiti razni alati s kojima izrada stranica ne mora biti komplicirana. No koje su poželjne karakteristike kvalitetne web stranice?

Pročitajte više

Nemate web ili je zastario? Donosimo 4 rješenja za poduzetnike!

Ako još uvijek nemate vlastitu web stranicu ili ste zadnju izmjenu napravili još prije pet godina vrijeme je da razmislite o izradi nove. Internet je postao dio svakodnevice, a lagano ulazimo u novo doba njegovog korištenja i rasprostranjenosti.

Pročitajte više

Kako kreirati Facebook stranicu za Vašu tvrtku ili obrt?

Facebook je odličan marketinški alat i skoro svi Vaši kupci ga već koriste. Prvi korak u iskorištavanju tog potencijala je izrada vlastite Facebook stranic

Pročitajte više

10 najdražih brendova u Hrvatskoj na FB-u

Istražili smo koje stranice su Hrvatima najviše zapele za oko na Facebooku, u kategoriji popularnih brendova.

Pročitajte više

Otvaranje Facebook profila

Kroz ovaj kratki vodič pomoći ćemo vam pri prvom otvaranju i uređivanju vašeg Facebook profila

Pročitajte više

Promotivna ponuda za vrijeme travnja

Marketing na društvenim mrežama za samo 300 kn mjesečno tijekom travnja

Pročitajte više

Š to je SEO i zašto je važan?

Optimizacija stranica za tražilice relativno je nepoznat pojam većini hrvatskih tvrtki, dok se u inozemstvu sve više ulaže u njega. Š to je zapravo SEO?

Pročitajte više

Izrada web stranica

Izrada web stranica i web dizajn - profesionalne usluge dizajna

Pročitajte više

Izrada računalnih i web aplikacija

Web aplikacija napredno je rješenje pružanja određenih usluga gdje korisnicima omogućavate pristup određenoj usluzi ili podacima

Pročitajte više

Izrada web shopa

Izrada web shopa prilagođenog Vašim potrebama. Sami birajte načine plaćanja koje ćete prihvaćati na Vašim stranicama. Brzo, jednostavno i učinkovito

Pročitajte više