Brzi web shop

Za sve pogođene kriznom situacijom kreirali smo jednostavni web shop za što brže i jednostavnije postavljanje po najnižoj cijeni!

Odlučili smo svim poduzetnicima i  obrtnicima ponuditi izradu jednostavnog web shopa koji može biti spreman u roku od sedam do deset radnih dana za samo dio cijene. Izradit ćemo vaš novi web shop, a na izbor ćemo vam dati pet predložaka i u njega ćemo implementirati vaš logo i osnovne podatke, platformu na koju možete unositi proizvode, vodič kako unositi proizvode, podstranice politika privatnosti i opći uvjeti poslovanja, čiji sadržaj mi ispunjavamo, mogućnost plaćanja virmanom ili pouzećem i dizanje web shop online.

Implementacija kartičnog plaćanja može potrajati više mjeseci dok se ne dobiju svi parametri od banaka i to neće biti opcija ovog jednostavnog web shopa. Platforma putem koje ćete moći unositi i editirati vaše proizvode je vrlo jednostavna i neće vam trebati puno vremena da ju savladate. Na raspolaganju vašim klijentima stoji mogućnost plaćanja Internet bankarstvom, općom uplatnicom ili plaćanje pouzećem prilikom dostave.

Osim predložaka koje ćemo vam dati na odabir, možemo vam ponuditi i izradu loga, ako ga nemate, po jedinstvenoj cijeni od 500 kn. Uzimajući u obzir vašu djelatnost, napravit ćemo tri jednostavna prijedloga od kojih ćete jedan izabrati kako bi ga mogli implementirati u vaš web shop i kako bi on poprimio vizualni identitet vaše tvrtke ili obrta.

 

 

BRZI WEB SHOP

KLASIČNI WEB SHOP

Vrijeme izrade i stavljanja u pogon

7 – 10 radnih dana

Od 30 dana do više mjeseci

Načini plaćanja

Internet bankarstvo, pouzeće

Internet bankarstvo, pouzeće, kartice

Izrada dizajna

Izbor između 5 ponuđenih gotovih rješenja

Implementacija dizajna posebno rađenog za klijenta

Vrsta dizajna

Responzivni – prilagodba prikaza za računala, tablete i mobitele

Responzivni – prilagodba prikaza za računala, tablete i mobitele

Mogućnosti

Uređivanje sadržaja statičnih stranica, pisanje objava, unos i uređivanje artikala, pregled narudžbi

Uređivanje sadržaja statičnih stranica, pisanje objava, unos i uređivanje artikala, pregled narudžbi

Obavijesti

Nova narudžba na e-mail prodavača te potvrda na e-mail kupca

Nova narudžba na e-mail prodavača te potvrda na e-mail kupca

Web hosting (1 godina)

500,00 kn, uključen u cijenu izrade

500,00 kn, uključen u cijenu izrade

Domena*

Besplatna .hr domena oblika nazivtvrtke.hr

Besplatna .hr domena oblika nazivtvrtke.hr

Vlastita e-mail adresa

DA

DA

Pregled narudžbi i financijski izvještaji

DA

DA

Kreiranje kupona za popuste i akcije

DA

DA

Mogućnost definiranja cijene dostave

DA + opcija besplatne dostave iznad određenog iznosa narudžbe

DA + opcija besplatne dostave iznad određenog iznosa narudžbe

Izrada loga

Jednostavni logo, 500 kn

Profesionalni logo, od 2000 kn na više

CIJENA IZRADE WEB SHOPA*

4.900 kn

14.995 kn

*Cijena izrade web shopa se odnosi na jednokratno plaćanje. Objava web shopa na serveru ide nakon plaćanja cijene izrade. Moguće je i plaćanje u ratama, prije početka izrade i najkasnije 7 dana nakon objave web shopa na internetu, ali je u tom slučaju cijena 20% viša.

* ostale domene koje nisu oblika nazivtvrtke.hr ili domene .com, .net, .org, .biz i ostale top level domene plaćaju se zasebno, prema cjeniku domena.

Ono po čemu se ova dva web shopa najviše razlikuju je da kod jednostavnog web shopa birate između već gotovih predložaka dizajna, dok se u standardnom dizajn radi posebno, po narudžbi. Također, kod jednostavnog web shopa ne postoji mogućnost plaćanja karticama, već isključivo Internet bankarstvom ili pouzećem. Ostale funkcionalnosti ostaju iste – možete uređivati i upravljati sadržajem, narudžbama i proizvodima kao i kod standardnog web shopa. Izbacivanjem kartičnog plaćanja te korištenjem već gotovih predložaka dizajna znatno pojednostavljujemo i skraćujemo proces izrade kako bi što prije svoje poslovanje prebacili na Internet i ostvarili nove prodajne kanale.

ŠTO NAMA TREBATE POSLATI?

Javite se i pošaljite nam vaše podatke, podatke o tvrtki, kontakt podatke (barem e-mail adresu) i logo. Korisne informacije su nam i čime se bavite te koliko bi artikala imali u ponudu u web shopu.

Jednostavni web shop je na hrvatskom. Unos dodatnih jezika ne ulazi u ovu ponudu. Za višejezični web shop nas kontaktirajte pa ćemo složiti novu ponudu.

Ako nemate vlastiti logo možemo mi napraviti novi, jednostavni za vas po cijeni izrade od 500 kn. Za tu cijenu dobit ćete 3 prijedloga dizajna od kojeg birate jedan te za njega možemo odraditi još jednu dodatnu reviziju. Takav pojednostavljeni logo šaljemo vama i stavljamo na web shop.

Nakon što se javite šaljemo Vam povratno ponudu te prijedloge izgleda novog web shopa. Birate jedan od 5 ponuđenih, već gotovih dizajna. Ako se ne možete odlučiti ili vam je svejedno mi možemo odabrati najbolji za vas. Nakon toga unosimo osnovni obavezni sadržaj (politiku privatnosti, opće uvjete poslovanja), instaliramo web shop i sustave upravljanja proizvodima i narudžbama, unosimo testne proizvode i testiramo te prenosimo na produkcijski server.

Vi u međuvremenu morate riješiti na koji način ćete vršiti dostavu i javiti nam koja će biti cijena dostave kako ju unijeli u web shop.

PONUDA VRIJEDI NAREDNA 3 mjeseca, počevši od 15. ožujka 2020. godine.

Napomena - u slučaju velikog interesa moguć je i duži rok za isporuku web shopa od prethodno navedenih 7 do 10 radnih dana.

 

Spremni?

POŠALJITE NAM UPIT!

 

 

 

 

Categories: web shop

Tags: web shop, cijena, jednostavni web shop, izrada web shopa