Digitalni marketing

Digitalni marketing je ulaganje u oglašavanje koristeći sve digitalne platforme.

Digitalni marketingDigitalni marketing je u posljednjih nekoliko godina dobio zamah i proširio se po cijelom svijetu. Velike, male, srednje tvrtke, sve redom ulažu u digitalni marketing jer danas su zaista svi za internetu. Ne postanete li ubrzo dijelom digitalne obitelji, vrijeme će Vas nažalost pregaziti. 

Pod digitalnim marketingom smatramo sve oblike oglašavanja na online platformama - to je oglašavanje putem društvenih mreža, putem tražilica, putem mobilnih uređaja... Najpoznatiji i najučinkovitiji oblik je Google AdWords, tj. ulaganje u oglašavanje putem same Google tražilice. Kada pretažujemo nešto na tražilici, najčešće ne idemo dalje od druge stranice. Kako bi svoje poslovanje postavili na sami vrh Googlea, potrebno je uložiti u AdWords. Napraviti ćemo analizu, osmisliti ključne riječi i gledati kako se Vaša pozicija mijenja iz tjedna u tjedan.  

U Velikoj Britaniji tvrtke ulažu otprilike 50% svojih troškova u digitalni marketing, dok je u Hrvatskoj brojka znatno manja i ne prelazi niskih 12%. Svi Vi koji ste prepoznali prednosti online oglašavanja i stvaranja konkurentnosti na tržištu, želite svojoj tvrtki blistavu budućnost i ne bojite se okrenuti se novim tehnologijama. 

Kako bi odlučili koji oblik marketinga najviše odgovara Vašem tipu poslovanja, tko su Vaši kupci i na koji način ćemo Vam pomoći da na Googleu budete prvi, potrebno je samo s nama dogovoriti sastanak. 

Categories: usluge, digitalni marketing

Tags: digitalni marketing, marketing na društvenim mrežama, google adwords, marketing na mobitelima, oglašavanje, banneri