Izrada web stranica

Izrada web stranica i web dizajn - profesionalne usluge

U današnje vrijeme web stranica je stastavni alat svakog uspješnog poslovanje. Pozicioniranjem Vaše djelatnosti na internetu, novi korisnici će samo stizati. 

Stranice izrađujemo koristeći suvremene tehnologije - HTML5, Wordpress, Javascript, jQuery, jQuery mobile, PHP i baze podataka MySQL. Stranice su optimizirane za tražilice i prilagodljive svim uređajima i preglednicima.

Zašto web stranica?

Web stranice odličan su alat za prezentaciju Vas, Vaše tvrtke, proizvoda i usluga. Najvažniji izvor informiranja danas je internet - više će ljudi posjetiti Vašu web stranicu nego bilo što drugo! Ako je njihovo iskustvo s web stranicom pozitivno i ako su našli odgovarajuće informacije treba ih usmjeriti prema realizaciji - neka se jave, kupe proizvod ili pošalju upit! Web stranica nudi poboljšanje prodaje, povećanje prometa uz vrlo povoljne mogućnosti oglašavanja. Web stranica može biti jeftinija od plakata i oglasa u medijima, a jednom napravljena ostaje aktivna zauvijek!

Trošak izrade web stranice

Danas se web stranica može napraviti za vrlo prihvatljivu cijenu. U trošak izrade web stranice uključeni su izrada vizualnog rješenja, implementacija odabranog sadržaja, prilagodba stranice tražilicama, obuka djelatnika za rad i uređivanje sadržaja, povezivanje stranice s društvenim mrežama, implementacija sustava za uređivanje sadržaja stranice te održavanje i smještaj na serveru. Ovisno o odabranom rješenju sami možete uređivati sadržaj kompletne stranice - vodite blog, pišite novosti, objavljujte fotografije, informacije i sve ostalo.

 

Što dobivate s nama?

Kreativan i moderan dizajn
Našim klijentima pružamo dizajn kao spoj suvremenih trendova i naše kreativnosti.

Najbolji omjer cijene i kvalitete
Svakom klijentu pristupamo individualno i u dogovoru s Vama, kreiramo cijene uzimajući u obzir Vaš budžet.

SEO optimizacija
Sve stranice koje radimo optimizirane su za tražilice. Za Vas to znači da će Vas tražilice prije prepoznati i bolje pozicionirati.

Profesionalnost
Put do Vašeg zadovoljstva kombinacija je dobre komunikacije, naše stručnosti i dosadašnjeg iskustva.

Podrška
Stojimo na raspolaganju svim postojećim i budućim korisnicima. Kontaktirajte nas za ponudu, savjet ili ako samo želite s nama popiti kavu.

Kako krenuti?

Javite se! Naša rješenja kreiramo u suradnji s Vama! Ako imate ideju kako želite da Vaša stranica izgleda implementirat ćemo ju, a ako nemate zajedno ćemo stvoriti vizualno rješenje. Poželjno je da korisnici kod izrade imaju pripremljen sadržaj - tekstove, fotografije i ostale materijale, no praksa je pokazala da to često nije slučaj zbog čega se ne trebate brinuti! Sve što Vam nedostaje riješit ćemo zajedno, u hodu.

Ako trebate informaciju ili ste se odlučili za izradu weba nazovite nas na 098 90 10160 ili se javite na info@estart.com.hr - tu smo za Vas.

Categories: usluge, web dizajn, izrada web stranica

Tags: izrada web stranica, web dizajn, web programiranje, it usluge, statične web stranice, CMS, web design