Marketing na društvenim mrežama

Marketing na društvenim mrežama uključuje objavljivanje postova, oglašavanje, ciljanje potencijalnih kupaca i pružanje korisničke podrške.

Marketing na društvenim mrežama danas je nužan za uspješno poslovanje. Pisanje objava, boostanje (oglašavanje), prikupljanje followera, ciljanje (targetiranje) potencijalnih kupaca i korisnika i interakcija važni su kako bi vaša Facebook, Instagram ili Twitter stranica zaživjela i postala aktivni alat vaše tvrtke. Prepustite nama vođenje marketinga na društvenim mrežama i proširite glas o vašoj djelatnosti.

Kako bi postigli zavidne rezultate na društvenim mrežama i služeći se njima povećali prodaju ili prikupili veliki broj poklonika vaših usluga ili proizvoda, trebate biti strpljivi. Ništa se ne postiže preko noći i za dobar marketing potrebno je vremena. Rezultati možete očekivati tek istekom puna dva mjeseca usluge jer kroz taj period, mi upoznajemo vaše followere i s obzirom na njihove interese i zanimanja kreiramo objave. Ako želite neku od usluga ili proizvoda "pogurati", zanimljivim i interaktivnim objavama, koje ćemo pretvoriti u oglas, postići ćemo rezultate.

Korisnici će tražiti raznolikost objava i oglasa, kako bi se zainteresirali za sve što vi možete ponuditi. Objave ćemo kreirati tako da njihov sadržaj bude - interaktivan, edukativan, obrazovni i naravno da se u fokus stavlja ono što vi nudite. Također pružamo i podršku putem koje, u vaše ime, odgovaramo korisnicima i pokrećemo interakciju koja će na vašu stranicu privući veliki broj sljedbenika.

 

Naše usluge marketinga na društvenim mrežama posložili smo u 3 paketa:

 

 

PAKET START

Ako nemate Facebook i/ili Instagram stranicu i tek krećete s istraživanjem digitalnog marketinga možda je paket Start za Vas. Za početnu cijenu od 200 eura mjesečno napravit ćemo Vam profesionalnu stranicu na Facebooku i atraktivan profil na Instagramu. Vođenje stranica na Facebooku i Instagramu uključuje i 10 objava na Facebooku i 5 na Instagramu svaki mjesec. 

 

 

PAKET KRENI

Za ozbiljnije pothvate i veći doseg tu je paket Kreni koji Vam donosi 20 mjesečnih objava na Facebooku 10 na Instagramu. Cijena ovog paketa je već od 400 eura mjesečno. Osim vođenja Facebook stranice dodatna pogodnost je i korisnička podrška od 9 do 17 sati radnim danom gdje odgovaramo na upite posjetitelja, povećavamo interes za Vašim uslugama i proizvodima i potičemo ih na daljnji kontakt.

 

 

PAKET OSVOJI

Oni koji su već prepoznali puni potencijal društvenih mreža će prepoznati paket Osvoji kao pravu stvar. Kroz ovaj paket osvojit ćete i najneodlučnije korisnike. Za Vaše Facebook i Instagram stranice kreiramo svaki mjesec 25 Facebook i 15 Instagram objava. Osim toga, pružamo korisničku podršku od ponedeljka do subote od 9 do 21 sat. Cijena Osvoji paketa počinje od 550 €. Ovaj paket jamči svakodnevnu vidljivost Vaše stranice ciljanoj publici kako bi dobili osjećaj da ste im udaljeni samo jedan klik miša za sve što im možete pružiti.

 

Budžet za svaki paket ugovaramo dodatno u dogovoru s Vama, ovisno o tome koliko želite objava promovirati i koji je ciljani doseg.

 

Kako krenuti?

Javite nam se! Vrlo rado ćemo Vam pojasniti što god Vas zanima i otkloniti sve dvojbe. Prikazat ćemo Vam prednosti vođenja Facebook i Instagram stranica. Odvojite 20 minuta Vašeg vremena kako bi Vas upoznali sa svim našim mogućnostima i sa svime što Vam možemo pružiti kako bi Vam pomogli na putu do uspjeha. Naš e-mail je info@estart.hr, broj telefona 098 90 10 160.

 

Š½elite nešto između ili nešto više?

Samo hrabro - tu smo za Vas. Ako Vam navedeni paketi ne odgovaraju ili želite neku dodatnu uslugu koju nismo naveli obratite se na  info@estart.hr ili na 098 90 10 160. Saslušat ćemo Vaše zahtjeve i kreirati ponudu koja će svima biti zadovoljavajuća.

U dogovoru s vama ciljamo skupine za koje smatrate da najviše traže vaše usluge ili proizvode, no pokušavamo "pridobiti" i druge ciljne skupine ako vaša djelatnost to dopušta. Ono je što je vrlo bitno u marketingu na društvenim mrežama su fotografije. Ljudi su većinom vizualni tipovi i dobra fotografija ili grafika može učiniti mnogo - u marketinškom smislu. Koristeći profesionalne programe pružamo vam grafičku obradu fotografija, izradu covera i izradu fotografija za posebne prigode.

 

Javite se na: info@estart.hr

 

Categories: usluge, marketing na društvenim mrežama

Tags: digitalni marketing, marketing na društvenim mrežama, community management, facebook, instagram, twitter, društvene mreže, marketing