Pisanje sadržaja za web

Pisanje sadržaja za web stranice, blog....

Sadržaj je kralj svake web stranice! To je ono što će vam reći svaki programer, informatičar ili SEO stručnjak i bit će u pravu. Kako bi vaša stranica bolje kotirala na tražilicama i bolje prolazila kod ciljane publike bitno je da sadržaj bude kvalitetan, zanimljiv, ne prekratak, ne predug i autentičan. Copy/Paste metode kojima ne mnogi koriste nikako nisu poželjne iz više razloga. Stranica će vam biti degradirana na tražilicama, korisnici će prepoznati tuđi sadržaj, a i može vam se "zalomiti" i koja pravna tužba.

Kako bi izbjegli sve loše stvari, a istaknuli dobre, prepustite nama pisanje sadržaja za vaš web.

Radi li se o opisu usluga, pisanju bloga ili nečem trećem nama je svejedno. U dogovoru s vama određujemo količinu sadržaja i teme, naravno uzimajući u obzir djelatnost koju promovirate putem web stranice. Kako bi se vaš sadržaj još više proširio internetom, podijeliti ćemo ga na društvenim mrežama i na taj način pokrenuti vrlo željenu interakciju koja će privući veći broj korisnika.

Našim savjetima pospješit ćemo i generički rang vaše stranice na tražilicama i u sadržaj uklopiti ključne riječi koje su atraktivne za vašu djelatnost i one koje su vaši potencijalni kupci i korisnici pretraživali. Putem analize napraviti ćemo pretragu željenih i dogovorenih ključnih riječi i uklopiti ih u sadržaj. 

Ukoliko se bavite uslužnim djelatnostima, vođenje bloga je i više nego dobrodošlo. S nekoliko objava mjesečno, steći ćete kredibilitet i vaša će stranica postati posjećenija te će se korisnici na njoj i duže zadržavati.

Poboljšati ćemo sadržaj na vašoj web stranici i potaknut ćemo korisnike da vam se jave.

 

Categories: usluge, pisanje sadržaja za web

Tags: pisanje sadržaja za web, blog, pisanje bloga, SEO, sadržaj je bitan, web sadržaj, ključne riječi