SEO - optimizacija za tražilice

Optimizacijom Vaših web stranica i prilagodbom njihove strukture zahtjevima vodećih pretraživača osiguravate si bolju poziciju i nove klijente

SEO optimizacija web stranica relativno je nepoznat pojam velikom broju domaćih poduzetnika, dok se u zapadnijim državama puno pozornosti posvećuje upravo ovome.

Optimizacija web stranica obuhvaća kompletni audit Vaših stranica, analizu koda i sadržaja i njihovu prilagođenost načinu rada tražilicama. Stranice koje su dobro optimizirane za tražilice bolje su pozicionirane u rezultatima pretraživanja. Ovo je važno jer su istraživanja pokazala da oko 92% korisnika tražilica ne traži dalje od prvih 10 rezultata, a čak 70% njih ne gleda dalje od prva četiri rezultata.

Za tvrtke kojima je važan svaki postojeći i budući klijent ovo je vrlo važno i vrlo isplativo na duži rok jer će Vaši postojeći klijenti lakše dolaziti do potrebnih informacija, a većini budućih klijenata bit ćete prvi izbor za pitanje, savjet ili ponudu. I sve to ste postigli bez troškova oglašavanja koji mogu i nekoliko puta biti veći od troškova optimizacije Vaših web stranica.

Za savjete o optimizaciji i više informacija slobodno nas kontaktirajte.

Categories: usluge, SEO - optimizacija za tražilice

Tags: seo optimizacija, optimizacija za tražilice, optimizacija web stranica, seo, optimizacija web stranica za tražilice