Kriza? Prebacite poslovanje online!

Za sve pogođene kriznom situacijom kreirali smo jednostavni web shop za što brže i jednostavnije postavljanje po najnižoj cijeni!

U ponudu smo uvrstili izradu brzog i jednostavnog web shopa za sve kojima je poslovanje usporeno ili ugroženo zbog pandemije korona virusa. 

Poslovanje na web možete prebaciti vrlo brzo i jednostavno, uz našu tehničku potporu i pomoć. Nudimo izradu web shopa na temelju već gotovih predložaka dizajna i s mogućnosti plaćanja putem internet bankarstva ili pouzećem prilikom dostave.

Prednosti ovog web shopa su u njegovoj jednostavnosti implementacije, lakoći korištenja te pristupačnoj cijeni. Svim zainteresiranima u mogućnosti smo u kratkom roku od svega 7 do 10 radnih dana uspostaviti web shop i online poslovanje, unijeti obavezan, pravni sadržaj na stranice (politiku privatnosti i opće uvjete poslovanja), implementirati sustav upravljanja sadržajem, sustav za unos i uređivanje proizvoda, sustav za upravljanje narudžbama te ponuditi vam na izbor jedan od 5 postojećih predložaka dizajna i to sve za cijenu izrade od 4900 kn.

Ova ponuda ne obuhvaća izradu posebno rađenog dizajna, već dizajn birate između ponuđenih 5 prijedloga. Ako vam je svejedno ili se ne možete odlučiti odabrat ćemo mi za vas. Također, ne uključuje implementaciju kartičnog plaćanja, uključene metode plaćanja su internet bankarstvo i pouzećem prilikom dostave. Možemo vam i izraditi jednostavni logo po cijeni od 500 kn, a sve skupa ide na hosting koji je uključen u cijenu izrade.

ŠTO DOBIVATE - ukratko

Za 4.900 kn, koliko iznosi cijena izrade ovog jednostavnog web shopa, dobijete funkcionalni online dućan, sa mogućnosti pregleda i uređivanja sadržaja, proizvoda, narudžbi, integriranim sustavima plaćanja, unesenim obveznim sadržajima, besplatnim web hostingom za prvu godinu, besplatnom (nenaplatnom hr) domenom. Za više detalja pogledajte našu uslugu BRZI WEB SHOP, a za realizaciju nas KONTAKTIRAJTE!

Ova ponuda ograničena je i vrijedi do 15. lipnja 2020. godine.

 

Autor: Administrator, 27. 03. 2020

Kategorije: web shop

Ključne riječi: web shop, cijena, izrada web shopa, popust