Promotivna ponuda za vrijeme travnja

Marketing na društvenim mrežama za samo 300 kn mjesečno tijekom travnja

Jeste li upoznati sa svijetom društvenih mreža? Znate li što vam one sve mogu pružiti?

Ako su oba odgovora negativna, mi smo ono što vama treba. Putem društvenih mreža, vaše ćemo poslovanje dići na novu razinu. Proširit ćemo glas o vašoj djelatnosti i to baš na one korisnike za koje vi smatrate da su vaša ciljna skupina. Njima će se redovito prikazivati nove objave, akcije, novosti i oglasi koje će ih pozivati na stupanje u kontakt i interakciju.

Trenutni kralj društvenih mreža u Hrvatskoj je Facebook. Iako ga mnogi koriste isključivo u privatne svrhe, Facebook je evoluirao i poduzetnicima odlučio ponuditi vrlo povoljno oglašavanje i poželjnu interakciju s njihovim (vašim) korisnicima.

U sklopu naše usluge Marketinga na društvenim mrežama nudimo vam:

  • pisanje objava za Facebook
  • grafičku obradu vaših fotografija i pronalazak novih
  • podršku za sve vaše korisnike od ponedjeljka do subote (10 – 18 sati)
  • pokretanje interakcije
  • osmišljavanje atraktivnih oglašivačkih kampanja
  • oglašavanje putem Facebooka

Svaka usluga kreirana je individualno s obzirom na ciljanu publiku i na djelatnost kojom se bavite. Komunikacija putem društvenih mreža bi trebala biti ležerna, ali točna, edukativna i zabavna.

Kako bi pobliže upoznali vas, vašu djelatnost i zajednički dogovorili sve detalje, poželjno je da nas kontaktirate na info@estart.com.hr ili na 098/162 51 26 kako bi se dogovorili za prvi sastanak.

Promotivna cijena našeg paketa iznosi 300 kn/mj. + oglašavanje za koje vam ostavljamo otvorene ruke. Naša preporuka je da iznos oglašavanja ne bi trebao biti manji od 400 kn/mj. (cca. 2 dolara dnevno). Za to vrijeme doseg bi trebao biti otprilike 20 000 ljudi.

Vrijeme je da iskoristite sve što vam društvene mreže mogu ponuditi i proširite svoju bazu klijenata.

Kategorije: usluge, marketing na društvenim mrežama

Ključne riječi: marketing na društvenim mrežama, Facebook oglašavanje, promotivna ponuda, oglašavanje, vođenje Facebook stranice